Student Internship

Durf jij een opdracht aan die innovatief, complex en/of technisch is? Wil jij met jouw afstudeeropdracht bij CGI bijdragen aan het succes van onze klanten of aan één van onze in-house projecten? Zoek jij een afstudeeropdracht met maatschappelijke relevantie? Kom afstuderen bij één van de grootste IT werkgevers in het Noorden.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag met een superleuke opdracht binnen een internationaal bedrijf, hoe cool is dat? Jij hebt de regie. Een afstudeeropdracht wordt in overleg met jou gedefinieerd. Wij helpen je graag met het zoeken naar een geschikte afstudeeropdracht. Binnen CGI hebben we op dit moment verschillende afstudeeropdrachten beschikbaar. Als je zelf al een idee hebt voor een afstudeeropdracht, dan is dat ook bespreekbaar.

Tijdens je afstudeerstage word je begeleid door een ‘buddy’, die je door je stage heen helpt. Na een afstudeerstage bieden we veel afstudeerders een baan aan. Je komt dan misschien in aanmerking voor een van onze intensieve starterstrajecten. Zo heb je mogelijk na je afstuderen meteen je eerste baan te pakken.

Mocht je zelf een opdracht hebben en wil je deze bij CGI uitvoeren of wil je een opdracht oppakken die we voor je klaar hebben liggen? Reageer dan op deze vacature en stuur jouw motivatie mee.

Wat breng je mee?
Je bent een enthousiaste HBO/WO student en volgt op dit moment een IT opleiding. Je wilt jezelf ontwikkelen door middel van een eigen ingebrachte opdracht of een door CGI aangeboden vraagstuk.

Je zit in het laatste jaar van je opleiding. Je bent veelzijdig en bereid om een extra stap te zetten die soms nodig is. Daarnaast zie jij de IT-wereld als jouw speelveld en ben je altijd op zoek naar nieuwe oplossingen.

Waar kom je terecht?
CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.
Vanuit Noord-Nederland bedienen we een diversiteit aan klanten, met ieder hun eigen uitdagingen, in verschillende markten, zoals Energie, Utilities, Health, Government en Finance.

De projecten vinden soms plaats op kantoor in Groningen maar meestal bij klanten in de regio Noord- en Oost-Nederland. Voor onze klanten werken we onder andere aan de modernisering van het IT landschap, privacy en security vraagstukken, de verbetering van de (elektronische) dienstverlening, ketenintegratie en administratieve lastenverlichting.

Je komt terecht op ons CGI kantoor in Groningen. Wellicht zit je voor een deel van je tijd bij één van onze klanten; dat hangt af van de opdracht. Je kunt rekenen op inhoudelijk goede begeleiding, maar we moedigen aan dat je bij ons zoveel mogelijk zelf het initiatief neemt.

Interesse?
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Jolanda Beelen via (088) 564 0000 of via jolanda.beelen@cgi.com.

More information…